Om oss

prima måleri om oss
målare på plats

Om Prima Måleri

Niklas och Adam startade upp Prima Måleri & Tjänst i Västerås AB så sent som i maj 2019 men vi har lång erfarenhet inom måleribranschen och vi strävar alltid för att utvecklas inom yrket.

Sedan starten har vi expanderat och anställt flera duktiga medarbetare och vi erbjuder tjänster inom tapetsering, inomhusmålning, utomhusmålning och fler tjänster inom måleri.

Vi arbetar med allt från företag till privatpersoner samt bostadsrättföreningar.

Anslutna till Måleriföretagen 

Vi är även ansluta till Måleriföretagen som är en bransch och arbetsgivarorganisation och som medlem kan vi erbjuda Nöjd-Kund-Garanti.

Nöjd-kund-Garantin är mycket uppskattad av både medlemmar och privatkunder. Garantin skapar trygghet hos kunden och är ett konkurrenskraftigt försäljningsargument. Som medlem har du rätt att använda logotypen i ditt försäljningsmaterial och på din webbplats.

 Som medlem kan du också erbjuda dina kunder vår Nöjd-Kund-Garanti, som ger privatpersoner två års garanti på arbeten utförda av medlemsföretag. Det ger kunden trygghet och är ett konkurrenskraftigt argument i din marknadsföring och i ditt införsäljningsarbete! 


Vi är även ansluta till kollektivavtalet för Måleriförbundet.

 

adress

Nämndgränd 1
724 75 Västerås