Privatpersoner

Privatpersoner

Vi utför nybyggnads-, underhålls-, reparations- och ombyggnadsmåleri.

Allt från villor, lägenheter och sommarhus. Inget projekt är för stort, inget är för litet. Vi anpassar och hjälper er hela vägen från början till slut. Bland annat erbjuder vi tjänster inom målning inomhus, tapetsering och fasadmålning.

Tapetsering Västerås

9

Grundarbete

Den mest tidskrävande delen där erfarenhet är av stor betydelse för att uppnå bästa skydd/yta. Väl utfört grundarbete för måleri sätter grunden för slutresultatets kvalitét.

N

Tapetsering

Vi sätter upp dina tapeter med samma omsorg oavsett pris och design. Vi lägger ner tiden och energin som krävs för att få ditt utrymme riktigt bra.

Målning Västerås

r

Grundarbete

Detta är den mest tidskrävande delen där erfarenhet är av stor betydelse för att uppnå bästa skydd/yta. Väl utfört grundarbete för måleri sätter grunden för slutresultatets kvalitét.

Fasadmålning

Vi utför fasadmålning i Göteborg. Vi hjälper både privatpersoner och företag med fasadmålning. Kontakta oss för rådgivning.

Invändig målning

Vi utför invändig målning med omsorgsfull precision. Våra målningsuppdrag är allt ifrån målning av tak och väggar till snickerier och våtrum.

Mer tjänster

Bostadsrättsföreningar & Förvaltare

Vi förvandlar smutsiga och slitna fasader med hjälp av fasadrenovering. Vi renoverar även trapphus och andra ytor som soprum.

LÄS MER

FÖRETAG

Vi har lång erfarenhet av nyproduktioner och hyresgästanpassning. Vi har utfört många varierade projekt senaste åren och har rätt kompetens.

LÄS MER

adress

Nämndgränd 1
724 75 Västerås