Bostadsrättsföreningar (BRF)

Bostadsrättsföreningar

Prima måleri förvandlar smutsiga och slitna fasader med hjälp av fasadrenovering. Vi renoverar även trapphus och andra ytor som tvättstugor eller källargångar. Här kan vi exempelvis göra dekorer, ådring och marmorering och fondväggar. Vi utför även fönsterrenovering, som för övrigt oftast visat sig vara skonsammare och mer ekonomiskt än ett fönsterbyte.

Ibland hanterar brf-styrelsen själv upphandlingen, i andra fall kontrakteras vi av en konsult. Vi är också vana att arbeta effektivt i bebodda flerfamiljshus och förstår vikten av ordning och reda på arbetsplatsen.

Personligt hela vägen med Prima

Vår målsättning är att ge våra kunder ett snyggt och hållbart slutresultat av högsta kvalitet som de kan visa upp med stolthet. För att lyckas med detta lägger vi alltid lika mycket fokus på grundarbetet som slutresultatet.

För oss är bra service av hög prioritering. En bra kommunikation och lyhördhet för våra kunders önskemål är en självklarhet. Vi inspirerar med praktiska råd, bra vägledning och ser till att kundens önskemål, faktiska förutsättning och behov blir till verklighet.

Personligt hela vägen!

Kvalitet!

Service!

Mer tjänster

FÖRETAG

Vi har lång erfarenhet av nyproduktioner och hyresgästanpassning. Vi har utfört många varierade projekt senaste åren och har rätt kompetens.

LÄS MER

Privatpersoner

Vid renoveringar hjälper vi dig att uttrycka din personlighet med hjälp av färger och professionella hantverk. Det kan vara till exempel målning eller tapetsering.

LÄS MER

adress

Nämndgränd 1
724 75 Västerås