Din målare i Västerås

Välkommen till oss, personligt hela vägen!

Områden

Letar du efter professionella målare som håller högsta kvalitet? Då har du kommit rätt! Prima Måleri i Västerås är ett företag med branschens högsta standard. De tjänster och områden vi arbetar inom är främst tapetsering, inomhusmålning, utomhusmålning och nyproduktion.

FÖRETAG

Vi har lång erfarenhet av nyproduktioner och hyresgästanpassning. Vi har utfört många varierade projekt senaste åren och har rätt kompetens.

LÄS MER

BOSTADSFÖRENINGAR & FÖRVALTARE

Vi förvandlar smutsiga och slitna fasader med hjälp av fasadrenovering. Vi renoverar även trapphus och andra ytor som soprum.

LÄS MER

Privatpersoner

Vid renoveringar hjälper vi dig att uttrycka din personlighet med hjälp av färger och professionella hantverk. Det kan vara till exempel målning eller tapetsering.

LÄS MER

Vad vi gör

Vi arbetar mestadels runt om i Mälardalen men har även jobbuppdrag i Stockholm samt Uppsala. Vi inriktar oss mot privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i vårt dagliga arbete.

Vi är även anslutna till Måleriföretagen som är en bransch och arbetsgivarorganisation och som medlem kan vi erbjuda Nöjd-Kund-Garanti.

[instagram-feed feed=1]

Hög tillgänglighet

Ni kan alltid kontakta oss via mail eller vårt kontaktformulär. Vi återkopplar inom 24 h!

NÖJD-kund garanti

Vi står för kvalité och vill att alla våra kunder ska vara nöjda!

Kostnadsfri offert

Hör av er till oss för en kostnadsfri offert för ert projekt!  

Din målare i Västerås

Välkommen till Prima Måleri Västerås!

adress

Nämndgränd 1
724 75 Västerås